De tar över Kåken

Redaktion 08:48 13 Aug 2014

Från och med den 22 augusti tas Kåken, lite oväntat, över av Daniel Redgert tillsammans med veteranklubben Julia Frej, Pontus de Wolfe och Michaela Hamilton. Kvalitetsansvarig från krogens sida blir bartendern Molly Bergman.

Kåken har gått igenom en hel del paradigmskiften – samt en del upp- och nedgånger – under de senaste åren, bland annat med ett antal sessioner i regi av Salvatore Scappini, och nu är den senaste konstellationen som uppenbarligen förväntas skaka liv i Niklas bakficka klar. En hel del blir sig likt till en början även om några nya (läs: "fräscha") inslag sägs märkas redan från dag ett. 

– Vi kommer inte att släppa det gamla helt men vill låta relativt nya talanger, och personer som är mer oväntade vandra längs våra korridorer, säger Daniel Redgert. Det kan vara allt från att Happy Jankell startar klubb till att Shima Niavarani helt plötsligt ställer sig på baren och showar för gästerna någon gång då och då. Eller att nykläckta komiker som Isabelle Berglund och Johan Hurtig kör stand up en kväll. 

Inför premiären kommer lokalen att att göras om en aning på ytan, samtidigt som Kalle Nilsson och Jocke Almqvist från Ölbaren uppe i Åre flyttar in för gott. Arrangörerna beskriver den nya konstellationen som ett "opretentiöst och kreativt vardagsrum" (!). 

–Vi har alla andra identiteter än att endast vara klubbisar, därför är vi fyra, så att vi kan ta en dag i veckan. Vi tycker att det gör oss och stället mer intressant.

Nya Kåken har premiär den 22 augusti.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!