De tar över Ichis lokaler

12:43 3 Mar 2023

Nu öppnar Iníoní Restaurant på Timmermansgatan 38B. 

Gänget bakom restauranger som Gazza, Symbios och nämnda Ichi är på gång med ett nytt projekt. På Iníoní slår de sina påsar ihop med Ichis tidigare kökschef Claire O’Halloran samt Lida Admantius som arbetat som restaurangchef på Kagges och Dashi. 

Iníoní betyder "döttrarna" på gaeliska och på menyn står modern gastromat. Restaurangen kommer hålla öppet för såväl bokningar som spontana besök.
– Även om vi ser fram emot långa härliga middagar till bords så är det viktigt för oss att vara tillgängliga i mat och dryck, därav kommer våra barer alltid stå öppna för snacks och spontana, längre besök, säger Claire O’Halloran till Livets Goda.

Iníoní håller öppet onsdag-torsdag 16-23, fredag-lördag 16-00 samt söndag 16-23. Det går redan nu att boka bord via hemsidan.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!