De tar över Beernews

10:26 2 Feb 2024

Ett gäng renommerade skribenter tar över driften av sajten. 

Ronny Karlsson, Peter Lindh och André Milsems hjärteprojekt Beernews startade 2016 och växte snabbt till att bli en av de viktigaste spelarna i ölvärlden. Nu har emellertid tiden kommit för att lämna över densamma i nya händer. 

Det är Petur Olafsson som går i bräschen för satsningen och med sig har han bland annat DN:s ölskribent Sanna Lindberg samt SvD:s ölskribent Fredrik Berggren.
– Det är tuffa tider för Sveriges bryggerier just nu. Därför känner vi starkt att det finns ett behov av en aktuell, inspirerande och oberoende sajt som sprider ordet om öl till alla. Inte bara för de inbitna nördarna och de som är verksamma i bryggeribranschen – även om vi självklart riktar oss också till dem – utan för alla som vill veta mer om öl. Det har vi, och många med oss, verkligen saknat sedan Ronny Karlsson och Peter Lindh slutade att uppdatera Beernews, säger Petur Olafsson.

Nya Beernews kommer att arbeta i samma journalistiska anda som tidigare, men har också ambitionen att införa ett bredare tilltal för att nå ännu fler ölkonsumenter.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera