Foto: Thomas Wal.

De satsar på stans bredaste utbud av naturviner

Jakob Romin 15:59 9 Apr 2018

Natur övergår till naturvin.

 Restaurang Natur kommer uteslutande servera naturviner, alltså helt utan tillsatser.  
– Det finns så mycket roliga annorlunda smaker bland naturviner, och bönderna som producerar är så medvetna om det de gör, det blir roligt för oss att förmedla och prata om med gästerna. Det blir också en röd tråd att servera naturvin utan tillsatser med maten som görs av närproducerade råvaror, och det finns så mycket bra naturviner numera att det är svårt att välja, säger Anna Holm, sommelier och restaurangchef på Natur i ett pressmeddelande.

 Just naturviner är inget nytt för Familjen Orrmyr som redan på sin första restaurang, Bord 27 hade naturviner på sin meny. Men på Natur kommer det alltså numera uteslutande finnas naturvin.

 Som av en händelse så är inte övergången till naturvin den enda nyheten för Natur, numera finns även en femrätters meny som enligt dem själva samspelar utmärkt med deras naturviner.

 

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!