De mest spännande spelen 2018

16:01 9 Feb 2018

1. Dreams
Med Dreams tar brittiska Media Molecule spelgenren långt från Little Big Planet, spelet som gjorde företaget känt. Ett gränslöst kreativt verktyg, snarare än ett spel, där du själv kan bygga och dela med dig av upplevelser. Flummigt och supervackert.

2. Red Dead Redemption 2
Det vi sett hittills från Rockstars kommande western-spel har visserligen varit lite halvdant, men peppen är ändå skyhög på detta det tredje spelet i serien. En laglös cowboy i en enorm öppen värld – ni hör ju själva.

3. Anthem
Av allt att döma är Anthem Biowares svar på Bungies Destiny-serie. Ett actionspel förlagt i världsrymden och byggt för att spela med vänner, över nätet. Det ser fantastiskt ut – men riskerar också att försenas bortom 2018.

4. Ooblets
Ooblets är ett sådant där spel som du bara behöver se ett par sekunder av för att bli kär i. En fantastisk tecknad stil, supercharmiga karaktärer – och så är det en slags blandning av Pokémon, Stardew Valley och Animal Crossing.

5. Psychonauts 2
Svindlande 13 år har gått sedan Tim Schafer och Double Fine släppte lös den psykiske djupdykaren Raz i allas våra hjärnkontor. Vi hoppas på lika fantasifulla världar och rolig dialog som senast.

Läs även: LOOTGATE.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!