De blir nöjeschefer på Yla

13:08 19 Sep 2019

Yuc LatAsian har blivit Yla. 

Det är mycket som händer på nygamla Yla. Restaurangen och numera även klubben har bytt namn, fått tillstånd till klockan 03.00 och dessutom har två nya nöjeschefer tagit över.
– Vi är två bästa vänner sedan många år. Vi har spelat musik tillsammans och älskar att samla vänner och familj kring oss. Nu har vi fått möjligheten att göra detta på YLA och bjuda hem Stockholm på en härlig hemmafest, säger Olof Rosvall, ny nöjeschef på Yla. 

Det var ungefär ett år sedan Yuc expanderade till ännu en restaurang, och nyligen blev det klart att Olof Rosvall och Poya Ataei tar över som nöjeschefer.
– Vi älskar Stockholm och ser att restaurangscenen utvecklas konstant med nya spännande koncept, säger Poya. Däremot blir vi sällan överraskade av vad innerstadens klubbar har att erbjuda längre. Kvarterets raketfärd till toppen förra året, och Trädgårdens fortsatta framgångar i år, visar att folk nu snarare åker bort från den konventionella stadskärnan för att få uppleva något speciellt när de går ut. Vi vill vara med och utmana den utvecklingen. YLA är ett ställe med enorm potential centralt

Något mer som är nytt är att Yla numera utöver sin vanliga restaurangservering även servererar midnight tacos till dom som är hungriga efter att klockan slagit 00.00. 

Läs mer om Yla

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!