Coronatips: Spela Football Manager 2020 gratis

10:38 20 Mar 2020

Nu kan du få tiden i karantän att flyga förbi.

Det finns nog ingenting som jag har ägnat så många timmar av mitt liv åt som att spela Football Manager. Jag försakade min högstadieutbildning för att spela Football Manager. Jag försakade min gymnasieutbildning för att spela Football Manager. Jag försakade min universitetsutbildning för att spela Football Manager. Vänner, jobb och relationer. Det är mycket som har fått stå tillbaka till förmån för världens roligaste datorspel. Je ne regrette rien.

I verkligheten har nästan alla fotbollsligor satts på paus. Själv hade jag biljett till Milan-Juventus den 11 april. Jag skulle få se Zlatan möta Ronaldo i vårsolen på San Siro. Allt var bokat och klart. Men även om den matchen mot all förmodan skulle spelas verkar resan bli omöjlig att genomföra.

Nu bjuder Sports Interactive på ett litet ljus i mörkret. Fram till den 25 mars kan du ladda ner och spela Football Manager 2020 helt gratis via Steam. Därefter måste man betala för att fortsätta spela. Jag vet i alla fall vad jag ska göra de kommande dagarna.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!