Cia med Baba Stiltz spelar på Alma Trägårdh

14:07 24 Oct 2019

På fredag håller bland andra Baba Stiltz ställningarna på Alma Trägårdh


Till helgen är det dags för den tredje upplagan av festkonceptet Cia, som denna gång håller till på Alma Trägårdh. Förutom Baba Stiltz själv spelar Felix Hall, Samo dj och Vera Notch. Vi har pratat med Baba Stiltz om förväntningarna på kvällen och hur han sköter sitt välkända hårsvall. 

Vi börjar med en basic bitch-fråga, hur känns det inför kvällen? 
– Jag känner mig peppad inför kvällen. Speciellt då jag väldigt sällan spelar i Stockholm, och dessutom sällan får tid till att spela för och med mina vänner här hemma. 

Vad är Cia?
– Cia är mitt och Samo dj:s samt Dj Slings festkoncept. Ursprungligen har festen vuxit ur en vilja att skapa en kväll för oss själva och för våra vänner; en total dedikation till musik som vi inte så ofta får spela på platser som inte har någon direkt anknytning till det befintliga nattlivet i Stockholm. Tidigare har vi haft festen i Central Bars källarlokal och på Thailändska tigerns övervåning. Att vi fått med oss Vera Notch och Felix Hall känns som ett otroligt privilegium.

Vad är den viktigaste faktorn för en bra klubbspelning enligt dig? 
Den viktigaste delen i att ha en fest är att skapa en ärlig och inbjudande stämning, att skapa något som man själv vill vara en del av är en bra och viktig utgångspunkt. Utöver det måste musiken vara intressant och drycken kall och prisvärd.

Och slutligen, vilket balsam använder du?
Balsam spelar ingen roll, bra hårvård handlar om daglig skötsel. Det finns inga genvägar, tyvärr. 

Läs mer om fredagens event här.

 
Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!