Foto: Angela George.

Charlie Sheen till Stockholm – för ett samtal med Strage

17:08 13 Apr 2016

Elijah Wood må ha ställt in (eller i alla fall flyttat) sitt dj-gig i juni, men trots det får vi se en Hollywoodstjärna göra något de inte är kända för på svensk mark i sommar. Charlie Sheen besöker Stockholm Waterfront, för att bli intervjuad av Fredrik Strage.  

Den 15 juni kommer du antagligen ändå behöva lyssna på minst ett samtal mellan två killar, så varför inte make it count? Du kan lika gärna höra på när en superkänd skådespelare blir intervjuad av en av Sveriges mest namnkunniga journalister – alltså, när Charlie Sheen och Fredrik Strage håller låda.
– Det ska bli spännande att intervjua Sheen för han har så många bottnar. Dels är han en begåvad skådespelare med filmer som bland andra Plutonen, Wall Street och Machete Kills i merit­förteckningen och har haft huvudroller i några av vår tids mest populära TV-komedier, dels har han levt ett liv som ibland kan liknas vid en dålig såpa, säger Fredrik Strage.

Kvällen kallas "A night with Sheen" och följande står på schemat: Strage intervjuar Charlie Sheen och sen (här har du din chans att, på ett avslappnat och "skönt" sätt, prata med en världskändis) svarar skådisen på frågor från publiken. Om du inte redan har ett anteckningsblock märkt "undringar till Sheen" är det alltså hög tid att samla det bästa brainstorminggänget och sätta igång. Vem vet, kanske är det du som inspirerar till nästa tiger blood-mani och kommer därmed vara kungen av backpackers med kul-citat-tischor för all framtid.

Läs också: "Vad gick fel för skådespelarna efter Mad Mens slut?".

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!