Cavaliving anordnar reboundfest på Moon Motel

16:46 4 Apr 2019

Festkollektiet Cavaliving är tillbaka med ett nytt koncept. Men är det inte deras slappaste koncept någonsin? Nöjesguiden har ställt dem mot vägen.

I fjol arrangerade Cavaliving både en bröllopsfest och en skilsmässofest på Moon Motel. Den 5 april är det dags för deras nya koncept Cavaliving x Rebound Party. I dj-båset står Noel Montti och Anna Korsgren. "Äntligen slipper vi bevisa vår kärlek med ringar och en utklädd person i Elvisdräkt eller skilja oss dramatiskt på en nattklubb mitt i Stockholm city till stökig klubbmusik. Nu är det fri lek som gäller och vi kan göra exakt vad vi vill med vem vi vill, hur vi vill", skriver de i Facebookeventet. Låter inte det bara som en helt vanlig klubbkväll? Vi tvingade deras pressperson Josefina Hillman att göra tid i sitt späckade schema för att svara på våra frågor.

Tidigare har ni arrangerat en bröllopsklubb och en skilsmässoklubb. Jag tycker att det låter som att Cavaliving snart har slut på idéer. Vad har du att säga till ert försvar?
– Haha, tvärtom ju. Vi har alltid nya idéer. Vi funderar till och med på att starta Cavaliving Think Tank och börja sälja våra klubbkoncept, särskilt med tanke på hur många som snor våra idéer. Det var väl till exempel inte så länge sedan någon tog vår idé och körde en bröllopsfest på Hornhuset? Det kommer antagligen inte dröja länge innan det dyker upp reboundfester på hela Söder nu liksom.

Konceptet den här gången är att det är ”fri lek”. Vad skiljer egentligen det från en vanlig kväll på vilken klubb som helst?
– Jag vet inte hur många klubbar som har tillgång till sexleksaker, skulle va Us Videos då. Om det nu räknas som en klubb. Så jag tycker definitivt vi har en usp.

Varför tycker du att man ska komma på reboundfesten?
– Det säger sig självt lite tänker jag. Om man vill ha ett rebound, vara ett rebound eller kanske bara leka lite med sig själv? Fast i grupp då. Dessutom spelar vi ju grym musik och är jättehärliga att hänga med. Jag är övertygad om att om folk fick välja skulle alla vilja spendera sina fredagsnätter med massa cava, härlig musik och vibratorer.

Klubben stänger 05. Får Noel Montti vara ute så länge för sina föräldrar?
– Om vi känner Noels cavaälskande föräldrar rätt är det nog Noel som kommer hinna hem först.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!