Casper Janebrink vill inte ha någon uppståndelse kring sin 50-årsdag

21:59 2 Jan 2020

Arvingarnas sångare fyller 50 år. Men det vill han inte att någon ska veta om.

När den här texten skrivs återstår det bara timmar av Casper Janebrinks födelsedag. Inför den stora dagen sa han i en intervju med P4 Extra att han inte vill ha någon uppståndelse kring dagen.
– Jag åkte utomlands till Thailand, Ao Nang utanför Krabi, för att slippa uppståndelser och sånt runt 50-årsdagen, säger han i programmet.

Men hur har det gått med att undvika uppståndelsen? Förutom det här med att han misslyckades redan innan födelsedagen hade börjat genom att låta sig intervjuas om den.

Från Thailandssemestern, som pågått i 6 dagar, har Casper Janebrink hunnit lägga ut inte mindre än åtta Instagrambilder. I flera av dem upplyser han sina 20 000 följare om att han fyller 50 år.

Nu undrar ni förstås hur Casper Janebrinks insta story ser ut? Ni tänker förmodligen att han varit mer sparsmakad med att lägga ut födelsedagscontet där, eftersom han redan fläskat på så i feeden. Men då tar ni miste. Sångarens story är nämligen ett klassiskt plupp-pärlband.

Som ni ser vill Casper Janebrink inte ha nåt jävla hallabaloo kring sin födelsedag. Han vill bara ha ett par diskreta 50 års-brillor på playan.Han vill inte ha någon landgång med släktingar och skit. Han vill bara att en thailändsk kvinna masserar hans fötter i all stillsamhet.Nej, helst av allt skulle Casper Janebrink vilja att ingen levande människa kände till vad det är för dag. Det ser man tydligt på den här bilden.

Casper Janebrink hatar verkligen uppståndelse.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!