Carlsberg Sverige stöttar krogbranschen med Stammisglaset

07:33 15 Jun 2020

Den landsomfattande kampanjen hyllar stammisar från norr till söder. 

Nu går bryggerijätten Carlsberg Sverige ut i en jättekampanj för att stötta restauranger över hela Sverige. Initiativet som går under namnet Stammisglaset handlar om att hjälpa krogar i en svår situation.
– Vi vill göra vad vi kan för att för att bidra till en livskraftig restaurangbransch. Därför lanserar vi nu vår största restaurangkampanj någonsin, säger Peter Hammarstedt, vd på Carlsberg Sverige.

Stammisglaset är ett specialdesignat glas som endast görs i ett exemplar per krog och som auktioneras ut på Tradera. Alla intäkter från respektive auktion går oavkortat till restaurangen, och över 700 krogar är med på initiativet.
– Med Stammisglaset vill vi på Carlsberg Sverige hjälpa restauranggäster att stödja just sina favoritställen, även om de inte kan eller vill besöka dem just nu. Kampanjen är också en påminnelse om den starka relationen mellan gästen och restaurangen, säger Peter Hammarstedt.

Kampanjen drar igång den 15 juni och pågår till och med den 28 juni. Alla som har en favoritkrog har möjlighet att buda hem ett eget stammisglas på tradera.se. Samtidigt dubblar Carlsberg Sverige det totala försäljningsbeloppet upp till en miljon kronor.

Läs mer på stammisglaset.se

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!