Brillo går i konkurs

Redaktion 08:52 23 May 2024

Kändiskrogen konkar.

Taverna Brillo öppnade på Stureplan 2012 och har varit ett populärt vattenhål för Stockholms kändisar sedan dess. För alla som tyckt om att kunna äta en habil pasta medan man smygtittar på Niklas Strömstedt och blir kränkt av Anders Timell är det en sorgens dag. Restaurangen, som brottats med ekonomiska svårigheter under en längre tid, har ansökt om konkurs, uppger Aftonbladet.

I höstas genomgick Taverna Brillo en rekonstruktion. Då klev krögarna Danyel Couyet och Sebastian Thuresson in som nya delägare. Men satsningen bar inte frukt. Det innebär inte nödvändigtvis att den sista galoppen är serverad. Nu är det nämligen upp till konkursförvaltaren att avgöra om restauragen ska drivas vidare i väntan på eventuell försäljning.

Brillos huvudägare Svenska Brasserier äger fler välrenommerade krogar. Riche, Sturehof, Teatergrillen och Gondolen är några exempel.
 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!