Bråkrecap: Timbuktu vs. Dani M

09:26 28 Jan 2022

Läs allt om årets kortaste beef.

Man fick inte blinka om man skulle hinna uppfatta bråket mellan Timbuktu och Dani M. Lyckligtvis håller vi på Nöjesguiden alltid ögonen öppna. Det började med att hiphoptidniningen Kingsize la ut en bild på Timbuktu och Magdalena Andersson på Instagram efter att rapparen uppträtt på onsdagens LO-sammankomst. Dani M offentliggjorde sin åsikt om bilden genom att kommentera den med en kräkemoji, varpå Timbuktu svarade “e-z to be a hater”.

Då eskalerade det. Dani M skrev “lätt att va en husblatte” och anklagade Timbuktu för att vara "på fascisternas sida". Timbuktu svarade i sin tur med att ta avstånd från socialdemokratin. “Du känner mig inte. Jag är inte Socialdemokrat. Men du verkar fett sugen på att beefa med mig. Skriv en vers. Så tar vi det på micken”, skrev han. Lite märkligt när man just uppträtt inför LO.

Därefter verkar kombatanterna ha hörts privat och mäklat fred. På torsdagen raderade de sina kommentarer och gjorde ett gemensamt uttalande i Kingsize kommentarsfält, som vi rekommenderar att du läser i skydd av en skämskudde:

 

Det här landet får verkligen de hiphopbeefar det förtjänar.

 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!