Boulebar klappar igen inomhusverksamheten

09:53 31 Mar 2020

Boulebar lägger krutet på sommarsäsongen och väljer därför att stänga alla inomhusenheter från och med idag 31 mars. Istället kommer uteserveringarna vara öppna förutsatt att vädret tillåter.

Boulebars uteserveringar i Malmö och Örebro lapar redan sol och sommarparken vid Årstavikens vatten inväntar att båtarna läggs i innan de öppnar uteserveringarna som får representera hela verksamheten nu när de väljer att klappa igen alla inomhuslokaler på grund av Coronakrisen.  Även bygget av lokalen utanför Feskekôrka i Göteborg väntas stå klar tills solen strålar åter värmer.

– Vi vill alltid ha öppet men under rådande omständigheter så väljer vi att stänga våra inomhusenheter. Vi märker att våra gäster vill komma till uteserveringarna så vi väljer att ha dem fortsatt öppna vid fint väder och bedriva verksamheten på ett säkert sätt. Vi ser fram emot våren och sommaren på alla möjliga sätt. Värmen, solen och boule hör ihop. Faktum är att vi dagligen bokar in grupper i juni. Förtroendet från våra kunder finns kvar och sommaren blir viktigare än någonsin för oss. Vi har en spännande nyöppning i Rålambshov som vi ser fram emot. Timingen kan faktiskt bli riktigt bra mitt i allt elände, berättar Boulebars VD Henrik Kruse.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!