Borås-Tacos kommer till Östermalm

11:27 20 Sep 2019

Och det är inte Anders Svensson vi pratar om.

Den senaste mattrenden tacos är på väg till Stockholm. Tacos är en mexikansk specialitet bestående av ett tunt majsbröd fyllt av till exempel köttfärs och grönsaker, som stockholmarna alltså snart ska få prova. Det är den Boråsgrundade restaurangen Favo! som planerar att expandera verksamheten till huvudstaden.

"Är ni redo för stans schysstaste käk utkört direkt till er? Succén från Borås tågar nu in i Stockholm och Östermalm blir vår första location, vi är otroligt taggade att få leverera mat lagad från grunden till er alla", skriver restaurangen på sitt Instagramkonto.

Ägarna kallar restaurangen för "framtidens restaurang", eftersom de tillhandahåller någonting de kallar för "hemkörning". Man kommer alltså inte behöva ta sig till restaurangen för att smaka på matnyheten, utan man kan beställa hem den med hjälp av en app i sin mobiltelefon.

"Favo is the restuarant of the future (i framtiden kommer alla restauranger stava fel till ordet restaurang, reds.anm). We believe that a restaurant experience should not be limited to a specific space. We offer great service and exciting food – served wherever you are", skriver de på sin hemsida

Öppningen är planerad till sista veckan i oktober. Detta ska bli mycket spännande.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!