Foto: Boqueria

Boqueria öppnar i Göteborg

09:31 11 Oct 2019

Den Stockholmsbaserade spanska restaurangen släppte nyss nyheten att de även öppnar i Åre.

Det blir i början av mars 2020 som den populära restaurangen gör intåg i stan, närmare bestämt på Avenyn. Fokus för deras meny kommer precis som i Stockholm och från och med december i Åre att ligga på det spanska köket. Tapas, pinxtos, sangria och så vidare. De som kommer att husera den göteborgska versionen av Boqueria är Wallenstam som säger såhär i ett pressmeddelande.
– Det känns fantastiskt roligt att Boqueria etablerar sig hos oss på Avenyn och bidrar till att ytterligare stärka utbudet här med sitt koncept. Vi arbetar aktivt för att skapa en attraktiv mötesplats på Avenyn med ett högkvalitativt utbud inom mode, mat, konst och upplevelser, säger Marina Fritsche, vice vd och regionchef för Wallenstam i Göteborg.

Foto Boqueria

Även om gästerna kommer att kunna känna igen sig i konceptet i Göteborg så kommer det att vara en annan upplevelse här. De satsar nämligen mycket på att lokalen på Avenyn ska få en unik atmosfär.
– Vi ser väldigt mycket fram emot vår etablering på Götaplatsen och Avenyn. Vårt koncept är ganska unikt, och vi hoppas på att introducera vår tolkning av det spanska köket på ett bra sätt. Boqueria är en folklig och glad krog och vi tänker anpassa utformningen efter lokala smaker och behov, säger Fredrik Larsson, gastronomisk ledare.

Restaurangen kommer vara öppen mellan tidig eftermiddag och sen kväll och fokusera på sin egen tolkning av tapas och pintxos.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!