Bolt erbjuder gratis hemkörning av mat i Stockholm

15:55 13 May 2020

Taxibolaget Bolt lanserar i dagarna ett samarbete med utvalda stockholmskrogar, och erbjuder gratis matleveranser innanför tullarna.

Den nya satsningen Bolt Food kommer att leverera majoriteten av hemkörningarna utsläppsfritt, då Bolt nyligen har ingått ett samarbete med startupföretaget Bzzt som kör eldrivna taxipoddar.
– Bolt har hundratusentals kunder i Sverige och matleveranser är något som efterfrågats av många under en längre tid. Den infrastruktur vi har byggt upp och all erfarenhet vi har tillskansat oss ger oss en stabil grund för att kunna utöka våra tjänster, säger Nils Wijkmark, regionchef för norra Europa på Bolt.

För att kunna beställa mat behöver man som användare ladda ner Bolt Food-appen till sin smartphone. Därefter går det att beställa mat från restauranger såsom Taco Bar, Holy Greens och Hawaii Poké. 

Under lanseringsperioden är det ingen leveranskostnad på beställningar som görs inom en radie på tre kilometer. Längre fram kommer avgiften för en leverans att ligga på 39 kronor.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!