Blindtesta öl på svartklubb

Redaktion 07:33 20 Oct 2017

Svartklubben på Södermannagatan i Stockholm erbjuder vanligtvis middagsupplevelser i komplett mörker. Nu utökar man under en period menyn till att även omfatta ölprovningar. 

Ölprovningarna genomförs i becksvart mörker där besökarna, med hjälp av smak, känsel, doft och hörsel, får utforska hur de upplever öl utan att kunna använda synen. Provningarna leds av Karin Berntson som är ölutbildare och smakexpert på Carlsberg, och under provningen får du prova fem olika typer av öl med lite olika tilltugg. 
– Mat och musik i mörker har vi gjort länge, så det kändes väldigt spännande att ta det till nästa nivå med ölprovningar. Vi hoppas det kan bli en god historia för besökarna att kunna berätta vidare, säger Ulf Nordquist som äger och driver Svartklubben.

Provningarna erbjuds i begränsad skala under november månad, och kostar 200 kronor för en sittning på cirka en och en halv timme. Bokning görs via Ticketmaster.

Läs även: Stockholm Krogbolag öppnar Haga Bottega.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Mr Voon

Med Mr Voon på plats finns inte ett spår kvar av de brister som Mother tidigare bar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!