Beaujolaisfestival på Brasserie Balzac

09:25 26 Oct 2017

Den tredje torsdagen i november firar fransmännen sedan 30 år tillbaka årets skörd av Beaujolaisvinet. I år infaller firandet den 16 november, vilket uppmärksammas under en helkväll på Brasserie Balzac.

Torsdagen den 16 november dedikerar krogen således helt och hållet till det unga vinet gjort på blå gamaydruvor, som börjar säljas blott några månader efter skörden.
– Sedan öppningen av Balzac har vi velat uppmärksamma Beaujolaispremiären och nu har vi äntligen gjort slag i saken. Vår ambition är att införa detta som en återkommande tradition och med start i höst bjuder vi in våra gäster att fira med oss, säger Bogdan Monciu på Brasserie Balzac.

Biljetterna till Beaujolaisfestivalen släpps på krogens hemsida den 2 november. Kalaset kostar 395 kronor vilket inkluderar entré, en baguette samt en karaff vin som får fyllas på under kvällen. Det bjuds även på andra delikatesser såsom ostar, kallskuret och ostron.

Brasserie Balzac ligger på Odengatan 26.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Mr Voon

Med Mr Voon på plats finns inte ett spår kvar av de brister som Mother tidigare bar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!