Banquet of Hoshena gästar Kasai

08:55 2 Oct 2019

En upplevelse för både gommen och ögonen är vad som utlovas när matkonceptet gör en popup på Stockholmskrogen. 

Det innovativa 3D-konceptet Banquet of Hoshena skapades 2019 av den londonbaserade producenten Nadine Beshir i samarbete med Studio McGuire och ett team bestående av kompositörer, författare och grafiska designers. Resultatet är en måltidsshow som kombinerar 3D-teknik med mat och dryck. 
– Med Banquet of Hoshena vi vill att gästerna känner som att de kliver in i en helt annan, magisk värld – utan att behöva lämna bordet. Det är den ultimata helhetsupplevelsen för kompisgänget, kollegorna eller familjen, säger Nadine Beshir själv om skapelsen.

Under den två timmar långa showen bjuds gästerna på en femrättersmiddag med matchande viner, och tanken är att varje servering ska representera en känsla. Förutom London och Stockholm har banketten hittills även besökt Nashville och Kuwait, och en turné väntar i Dubai, Istanbul samt USA. 

Banquet of Hoshena kommer att kunna bokas på Kasai mellan den 10 oktober till den 14 december och priset ligger på från 895 kronor per person. Middagen bokas separat här.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!