Bad Cash spelar på halvny festival

10:00 22 Feb 2019

Bad Cash Quartet gör sin första spelning på 14 år på en Göteborgsfestival som fått ett nytt namn.

Trädgår’n stod förra året för den nya endagsfestivalen Garden och för sommaren 2019 utökas konceptet. Namnet byts till Gården och en till festivaldag läggs till. Arrangörer bakom satsningen är FKP Scorpio tillsammans med Woah Dad! och den 5 till 6 juni intar flera stora artister Trädgår’n, såväl internationella som inhemska. Lineupen består av gamla favoriter och morgondagens stjärnor, till exempel The Streets och Kali Uchis.
— Vi vill skapa några kul festdagar med bra häng och riktigt god mat. Gården ska andas göteborgsk öppenhet med en internationell vibe. Du kommer känna västkusten i detaljerna, säger arrangören Kajsa Apelqvist i ett pressmeddelande.

Inför festivalens andra upplaga läggs det även till en ny scen där kapaciteten kommer vara begränsad. Här är planen att up and coming-artister ska husera. 
— Att få se de artister man själv vuxit upp med på samma scen som nästa generationens stjärnor är en unik upplevelse, och det kommer skapa en euforisk stämning som du sent kommer glömma. Det här blir ett möte mellan millennials och CD-generationen, där musiken förenar, säger arrangören Sulekha Daar.

Ett av dragplåstren är att Bad Cash Quartet, som inte uppträtt tillsammans på 14 år, kommer att återförenas på festivalen. 
— Vi är fem barndomsvänner som hängde och spelade dygnet runt 1993-2004. Sen gick det femton år. Nu ska vi spela ihop en gång till och det känns jävligt kul, hälsar Bad Cash Quartet i pressmeddelandet.

Hela lineupen
Tame Impala

The Streets
Kali Uchis
Bad Cash Quartet
Sarah Klang
Princess Nokia
Deerhunter
Shame
Julia Holter
Esther
Pond
Yaeji
Black Midi
MorMor
Empress Of
Yves Tumor

Biljetterna släpps måndagen den 25 februari.

Läs även: Bad Cash Quartet återförenas.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!