Babel arrangerar Fresh Prince i Bel Air-fest

11:15 19 May 2017

"En maximal nostalgitripp till 90-talet och de feta klubbhitsen."

Nu på lördag, den 20 maj, ägnar Babel klubbkvällen åt att minnas en av 90-talets mest inflytelserika komediserier: Fresh Prince i Bel Air. Tänk färgglada snapbacks, Yo! MTV Raps och det tidstypiska dansmovet "running man" så förstår ni vad det handlar om.

Vi gjorde faktiskt en enkät på Babels sida där våra gäster kunde fylla i vad de ville ha mer av osv. Tro det eller ej, men 70% svarade "temafester". Så vi vibbade ihop oss på kontoret efter Buffy The Vampire Slayer-festen och var enade om att alla kunde relatera till Fresh Prince i Bel Air. Så det blev en självklarhet att göra en hyllning och en maximal nostalgitripp till 90-talet och de feta klubbhitsen, berättar klubbkoordinatorn Martin "Jesaja" Huberman.

De som ska förse dansgolvet med nämnda klubbhits är Stockholms-dj:n Will Rock, samt Malmöprofilerna Frida Irave, Simón De La Onda, Laban Falk och Jesaja själv. Dessutom kommer Obsession Crew från Malmös Dansakademi att finnas på plats för att höja stämningen ytterligare.

En annan rolig detalj är att man för kvällen också kommer att fylla drinklistan med skräddarsydda Fresh Prince-drinkar och shots.

Här hittar du biljetter och mer info. Läs även: "Nöjesguidad: Jesaja"

Du har väl inte glömt att följa Nöjesguiden på Facebook?

Stad: 
Lokal: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!