Augustifamiljen lämnar På spåret

15:49 18 Feb 2019

En tioårig era är snart över.

På måndagen skickade SVT ut ett pressmeddelande om att Stefan Sporséns husband Augustifamiljen snart gjort sitt i det allt mindre populära (mitt tillägg, reds. anm) tv-programmet På spåret. Den nuvarande säsongen blir deras sista. Programchefen Christina Hill kommenterar beslutet enligt följande:
– Det är svårt att tänka sig något lyxigare än att få ha haft Augustifamiljen som husband under tio års tid. Den musikaliska nivån är oslagbar. Dessutom har de genom sin näsa för ny talang bidragit till att presentera en rad nya stjärnor för svenska folket. First Aid Kit, Sarah Klang, Miriam Bryant och Tove Lo är alla exempel på artister som har gjort sitt första stora tv-framträdande i På spåret.

Kapellmästaren Stefan Sporén säger att det har varit en ynnest att få arbeta med programmet.
– Tio år är en lång tid. Nu är det dags för oss och På spåret att ta en hejdå-kram och få lite mer tid att satsa på egen musik och egna projekt. Vi ska fortsätta följa vårt favoritprogram men nu från tevesoffan, och tyvärr utan att ha hört svaren i förväg. Vi tackar SVT Göteborg, Kristian och Fredrik, alla artister och tittare för finfina år, säger han.

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!