Foto: Alfred Johansson.

Återigen är det dags för Sheltas sneakermarknad

15:48 13 Mar 2018

För andra året i rad är det dags för Shelta sneaker market. 

Jackpotten för dig som behöver fräscha upp din shoedrobe inför våren är här. Den kommande lördagen är helt tillägnad sneakerkultur och du kommer kunna sälja, köpa, byta och ställa ut sneakers, träffa andra sneakerheads och skåda gedigna sneakersamlingar. Inför den stundande helgen hävdar en av de ansvariga, Leon Hammarberg, att de inte sparat på krutet. 

Det känns som om ni har accelererat upp lite sedan förra året, är det så?
– Ja visst, denna gång är det Shelta sneaker market XXXL! Förra gången visste vi inte riktigt vilken respons det skulle bli men det visade sig att det det kom så mycket folk att man knappt fick plats. Där av axxningen.

Vad kommer vara skillnaden från föregående år?
– Det kommer vara mer av allt! Fler säljare, fler aktiviteter, mer heat, ny större lokal, större efterfest m.m.

17758415_1286696688074415_3649715807965508639_o.jpg

Vad får man absolut inte missa?
– Det kommer finnas något för alla. Utöver att detta är årets fetaste event med tillhörande efterfest som båda har fri entré så har även Shelta öppet som vanligt under dagen.

Hur är intresset för sneakers i dagsläget, har ni lagt märke till någon upp eller nedgång?
– Intresset går stadigt uppåt! Märks tydligt att det blir bredare för varje dag som går, gällande för både ålder och kön.

Ni premiärar Tretorns samarbete med André 3000, hur snygg är egentligen skokollektionen?  
– Det finns faktiskt redan delar av den att köpa i butiken! Kan dock rekommendera starkt att besöka biblioteksbaren på lördagens event där Tretorn kommer husera. Utseende är ju en subjektiv fråga men senast jag kollade så är allt vi har i butiken “eld”. Dessutom är det alltid lite extra kul när det handlar om ett svenskt märke med historia från 1891.

Frågan på allas läppar: Hur haffar man fri entré till efterfesten?
– Hoki Moki (klubben efterfesten kommer vara på)  kommer själva vara på plats på eventet, besök dom så hjälper dom mer än gärna de som vill komma in på efterfesten. Har hört rykten om allt från skattjakt till fiskedamm för att få fri entré. Mer info kommer i eventet närmare sammandrabbning.

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!