Ateljé Gastrologik gör burgare för takeaway

10:51 10 May 2021

Stuten Boris ska bli 800 burgare som serveras mellan den 14-16 maj. 

Tillsammans med mästerstyckaren Christian Bauer och kobonden Johnny Johansson gör Gastrologik sin tolning av en hamburgeria. Mellan den 14-16 maj serveras 800 burgare för takeaway. 

Burgaren omsluts med ett hamburgerbröd bakat på Ölandsvete och Vårvete, och piffas med hemlagad ketchup, kryddad med tomatgarum från hösten 2020. Till detta adderas en majonnäs med generösa mängder rostat biffett, senap och sist men inte minst en fermenterad sås på rostade kycklingvingar. Kreationen kostar 185 kronor och då ingår även pompa. 

Enklaste sättet att få sätta tänderna i ett exemplar av dessa är att både förbeställa och betala hamburgaren direkt via restaurangens hemsida, men du som vill kan även beställa över disk på plats.

Öppet: Fredag 11:30–14:00 samt 16–22,  Lördag 15–22 samt Söndag från 13–slut.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!