Sju rätter på sju minuter, det är en av aktiviteterna du kan prova under Åre Gastronomy Week.
Bakom aktiviten i Åre Bergbana står Melleruds, som även öppnar en popup-restaurang med tre Årets Kock-vinnare mitt på Åre Torg under matfestivalen.
Den 17-22 mars arrangeras Åre Gastronomy Week för sjätte året i rad. Matfestivalen har som syfte att lyfta den gastronomiska ådran som finns i och omkring Åre, och samtidigt hylla de jämtländska mattraditionerna.
Popup-restaurangen under Åre Gastronomy Week kommer att gästas av David Lundqvist – vinnare Årets Kock 2018, Johan Backéus – vinnare Årets Kock 2017, och Thomas Sjögren – den yngsta vinnaren av Årets Kock genom tiderna, år 2015, samt vinnare av Kockarnas Kamp 2018.
Läs mer om såväl popup-restaurangen som avsmakningsmenyn i Åre Bergbana och Åre Gastronomy Weeks samtliga programpunkter på aregastronomy.se.