Åre Sessions skjuts upp

17:00 18 Mar 2020

Av förklarliga skäl flyttas årets första festival fram i tiden. 

Åre Sessions skulle ha gått av stapeln i slutet av april i år. Nu meddelar arrangören Luger att festivalen kommer att få ett nytt datum.
– Med anledning av den rådande situationen och regeringens restriktioner kring folksamlingar, måste vi idag meddela att det tyvärr inte är möjligt att genomföra Åre Sessions den 30 april-3 maj som planerat. Vi har under den gångna veckan arbetat hårt för att hitta en väg framåt som inte innebär att vi behöver ställa in festivalen helt, och hoppas på att inom kort kunna presentera nya datum för festivalen 2020.

Det nya datumet för festivalen är alltså ännu inte bekräftat, men med tanke på att årets skidsäsong snart är slut kan man kanske anta att det blir i början av nästa säsong i stället.
– Vi är såklart ledsna över att inte kunna genomföra festivalen som planerat och för de eventuella olägenheter detta innebär, men hoppas på förståelse i denna väldigt speciella situation.. Säkerheten för samhället, festivalbesökare, artister och personal är alltid vår högsta prioritet. Tvätta händerna, stanna hemma om du är krasslig, så hörs vi snart igen. 

Läs mer om Åre Sessions.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!