FOTO: AGNES MALTESDOTTER.

Åre Sessions gör dubbel comeback

Redaktion 10:00 5 Nov 2021

Fjällfestivalen både inleder och avslutar skidsäsongen.

Efter två år i ofrivillig träda återvänder den kombinerade musik- och skidfestivalen Åre Sessions 2022. Sedan 2017 har festivalen varit en given del av säsongsavslutningshelgen i Åre, men nytt för i år är att den även dyker upp i en mindre variant under den inledande skidtestarhelgen. 

Under avslutningshelgen som går av stapeln mellan den 28 april och 1 maj är emellertid festivalen tillbaka i full kraft, och precis som tidigare är upplägget att besökarna får en festivalbiljett på köpet när de köper ett liftkort. De tidigare upplagorna av festivalen har tidigare lockat runt 10 000 besökare varje år.
– Det känns nästan sjukt att säga det, men vi är tillbaka. Som vi har längtat efter fjäll, intensiva festivalspelningar, afterski och manchestermorgnar. Ni som varit på Åre Sessions vet vilken unik pärla det här är. Det finns inget som är som Åre Sessions. Spänn på er pjäxorna, det blir åka av, säger Magnus Olsson, arrangör på Åre Sessions.

Åre Sessions startades av Luger & Norrlands Ljus alkoholfri. Charlotte Liljewall, produktchef för Norrlands Ljus, fyller i. 
– Vi ser fram emot att skapa upplevelser tillsammans och på Åre Sessions är det extra mycket av just det. För oss är det en självklarhet att vara en presentatör av svensk natur, musik och gemenskap. 

Mer information om lineup och aktiveringar släpps inom kort.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 11, 2021.

0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!