Alexander Abdallah försvunnen från Twitter

09:42 19 Oct 2021

Kommer ni sakna honom?

I fredags kväll klampade Alexander Abdallah, skådespelaren som började ifrågasätta tvåsamhetsnormen efter fem minuter i rampljuset, in på Twitter som en tjur i en porslinsbutik. Nu var det jantelagens tur att få sin släng av sleven. Här kommer ett par exempel på hur det lät:

"Tackade nej till en fet huvudroll i en norsk tv serie, en massa pengar, för att jag vill vara fri... älskar mina beslut ibland. Typ som när jag sa upp mitt tre års kontrakt på Malmö stadsteater efter 8 månader.. för att jag kände mig instängd"

"Just nu är jag i Italien. I november åker jag till USA för första gången. Åker dit mest för att fokusera på engelskan men också för att träffa mina agenter"

"När jag tog examen från Teaterhögskolan i Malmö 2018 som 25 åring så var jag inne på Rabén & Sjögren för att skriva ungdomsbok. Blev inte bra pga gick lite för bra med skådespeleriet"

"Jag fick fett bra betalt för HM jobbet. Det var nice. Men ska inte göra mer reklam. Haha. Älskar de här. Man kan ju skriva vad som. Lovar, är inte full. 00:47 en fredag. Jag har kompisar, jag lovar. Anledningen till varför jag är här, är för att jag just skippat många fredagar"

Men mottagandet blev förmodligen inte som han hoppats. Det visade sig nämligen att alla inte har samma okritiska inställning till Alexander Abdallah som Alexander Abdallah. Efter ett par dagar av diverse hånfullheter har skådespelaren nu tagit bort sitt Twitterkonto.

Vet ni förresten skillnaden mellan Alexander Abdallah och Gud? Gud vet att han inte är Alexander Abdallah.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!