7 beteenden du bör undvika på Alla hjärtans dag

14:20 13 Feb 2020

Otrevligt bemötande, bristande hygien och en okontrollerat vinhävande är tre av sju beteenden du bör undvika om du vill att din Alla hjärtans-dejt ska få ett lyckligt slut. Det visar en undersökning av Novus som gjorts på uppdrag av hygien och hälsobolaget Essity.

Imorgon är det Alla hjärtans dag. Dagen som får nykära par att pirra, singlar att sörja och ger förhållanden som gått i stå en chans att nytända. Det kan vara sannerligen vara nervöst att lära känna någon romantiskt. Men håller du huvudet högt och undviker dessa sju passionsdödare är oddsen goda att kvällen blir bra ändå. Novus nya undersökning visar att hela 70 procent av svenskarna anser att ett otrevligt bemötande mot sin omgivning är den absolut värsta passionsdödaren. Tätt därefter följer en dålig hygien och en överdriven alkoholkonsumtion. Även självupptagenhet, lathet, snålhet och mobilfokus är beteenden som får svenskarna att avtända på studs.

Så var tillmötesgående, lägg ifrån dig mobilen, skippa sista bärsen, ställ frågor, rolla deon, ta notan och lägg ifrån dig luren så är kvällen, och kanske även sängen, bäddad för en trevlig kväll.

 

Svenskarnas största passionsdödare:

• Att partnern är otrevlig mot omgivningen (70 %)

• Att partnern har dålig hygien (65 %)

• Att partnern dricker för mycket (50 %)

• Att partnern bara pratar om sig själv (46 %)

• Att partnern är lat (38 %)

• Att partnern är snål (36 %)

• Att partnern sitter mycket med mobilen (35 %)

(Källa: Novus/Essity)

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!