Wavves - You're Welcome

Patrik Forshage 00:00 18 May 2017

Utkastade efter sitt korta besök i det Det Stora Multinationella Skivbolagets mjuka famn finns det ingen anledning för The Wavves att kompromissa. Den hårdaste ursprungspunken får alltså stort utrymme på bandets sjätte album, och alltid såväl med explicit Trumpkritik som med krångliga knorrar och taktbyten från ett band som inte längre får ordet "Topplista" uppfordrande viskat i örat. När de i Million Enemies förbehållslöst ger sig hän åt utsökt utförda glamrockparafraser dessutom blir det lite fånigt att försöka forcera fram invändningar.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Anna of the North – Lovers

Oslobaserade duon Anna of the North ledd av Anna Lotterud släpper i och med Lovers en fin debut på ämnet de jour - hjärtesorg. 

Här samsas välproducerad syntpop med Celine Dion och powerballadsintron. Som debuter inte sällan är, är plattan arbetad och polerat så pass att den i viss mån tappar det bräckliga och innerliga som behövs för att det ska bli riktigt bra. Istället försvinner den i det bottenlösa utbud av 80-talsnostalgisk hjärtesorg musikbranschen pumpar ut just nu.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!