Drake – More Life

Adam Jansson 00:00 20 Mar 2017

Mycket talar för Passionfruits enväldiga sommarstyre. Teenage Fever är en perfect storm av samtidsreflekterande metatänk, 90-talsthrowback och både i produktion och utförande en lek med Drakes allra starkaste sidor. Avslutande Do Not Disturb är kanske det typiska Drake-numret i sitt allra mest välbalanserade utförande. Utöver detta gästar bland andra en Young Thug utan autotune och en Kanye West från 2010. Mer afrobeat och grime-additiver och givetvis (det är ju 2017!) ett trapbeat med flöjt.  

Ett 22 spår långt projekt betitlat som spellista. Som funkar. Efter upphaussade halvbesvikelsen Views är More Lifes spretighet och formativa nonchalans lika välkommen som tidsenligt och karriärmässigt passande. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Annons

Fler musikrecensioner

Algiers - The Underside of Power

När titelspåret släptes som singel i våras blev Algiers världens just då viktigaste band. Egentligen var The Underside of Power på intet sätt nyskapande varken musikaliskt eller till sitt budskap, det var bara precis rätt precis nu.

Nick Oliveri - No Hits at All Vol.2

Att Nick Oliveri har ett intressant cv kan ingen argumentera emot, och det är också denna andra del av samlingsläpp där han gästar på sång ett intyg i sig själv på. Men som de flesta arbetsgivare förstår handlar det ofta mer om vad du gjort än var du har varit på för ställen, och det är inte som frontman och sångare Oliveri är som starkast. Dessa undanskymda spår med bland annat Turbonegro och The Dwarves är underhållande enstaka uppfriskande piller, lite sådär spexiga som Oliveri själv ter sig.