Melker Andersson och Villa Godthem

Parisa Amiri 14:28 16 Jun 2011

Jag och Praktikant-Sara tog bussen ut till Djurgården idag. Vi hade laddat för presentationslunchen på nya Villa Godthem sen igår eftermiddag. Jag beordrade Sara att bära klänning. 

Ingen människa har någonsin befunnit sig i närheten av Kanadagässen utan att kommentera dem. Idag var det Sara som berättade att de inte alltid gjort powerwalkande överklassmammors liv mindre behagliga utan gässen importerades till Sverige för inte alls länge sen. Det visste hon för att en kille hon "träffade" förut berättade att hans morfar var ansvarig för det. 

Att hon föll för den repliken. En tättögd person jag ogärna kallar man försökte en gång macka på mig med "Min pappa är med på 'Rikast i din kommun'-listorna i kvällisarna". Värst av allt är ändå att det lär ha funkat på någon, någon gång.

Flådigt. Vi väljer det här framför WT-Josefinas, visst?

The man of the hour! God mat i all ära, vi var där (IFÖRDA KLÄNNING) för Melker Andersson och Danyel Couets skull. Kockar. Vad skulle man inte göra för dem.

Snackade med Melker i köket. Vi hängde avslappnat mot disken ni ser i bakgrunden och pratade om livet tills han sa att det är bäst att jag går ut eller sätter på mig ett hårnät, eftersom jag är ett jävla troll. Nåväl. Trevligt!

Fler blogginlägg från Parisa Amiri