SVAR DEL 2

Dasha Girine 11:19 26 Feb 2010

Hello cupcake! 1. Varför är inte du med i glamourama? Synd tycker jag! 2. Kan inte du börja videoblogga? Älskar filmerna på dig och Calle haha!
Hehe, jaaa du. Nä jag vart för det första inte tillfrågad sen är jag nog inte tillräckligt cool. Jag videobloggade lite på min förra blogg. dondasha.blogspot.com men ska jag vara helt ärlig så är jag nog för lat för den här bloggen för man måste lägga in den på youtube först och sen här och jag har inget konto där och vet inte hur man gör och är lat. Sa jag det förut? hehe.
Jag har läst din blogg väldigt länge nu och jag fick känslan av att du och Anna Hibs var bff men nu träffas ni inte lika ofta? Har ni varit ovänner eller glidit ifrån varandra? Ge oss lite gossip nu! annars så får jag säga tack för en underhållande blogg! Kram Christina!
Nä vi är inte ovänner. Vi ska ta en drink imorgon innan jobbet. Men ja, vi har glidit ifrån varandra. Varit ovänner har vi också varit. Haha. Men det är nog bara för att vi är för lika. Vi är lika hetlevrade båda två.

Vad gör du på ambassadeur?
Jag jobbar mestadels med dörren just nu. ''Pointer'' är en ganska tråkig beskrivning av vad jag gör. Men det beskriver ungefär 50% av vad jag gör. Jobbar mycket med att det ska vara en härlig attityd i dörren, att rätt folk ska komma in lite smidigare och att Ambis ska tjäna pengar!
Hej Dasha! Det var inte i går! Hittade hit via FB. Lästa att du hittat mannen i ditt liv. Underbart! Nu till min fråga(or). Hur träffades ni? Kan du fortfarande känna det där härliga pirret i magen när du tittar på honom ibland? Och stureplan? Hur gick vägen dit? Hoppas iaf att allt är toppen med dig. Varm kram i vinter kylan /Johanna Ginsburg
Nä men heeeej. Long time no seen. Jag träffade P en sen natt på Whiteroom. Jag kan verkligen känna det pirret när jag tittar på honom! Herregud. Igår åkte han på skidsemester och jag låg vaken halva natten och kunde inte somna för att jag tyckte att det var så oskönt att sova utan honom. Sängen kändes helt plötsligt SÅ stor. Och stureplan... Hm. Jag började jobba som servitris på Hells Kitchen när de hade premiär för några år sen och på den vägen är det.
Hur vill du helst att en kille du inte känner tar kontakt med dig? (Om du inte hade varit upptagen, alltså)
HM. Jag vill att han börjar prata med mig. Är ärligt härlig och inte för på. Vem vill springa på en igel på krogen?
Bästa sexställning?
Tjejen som skrev den här frågan mailade mig och ursäktade sig. Hon sa att hon hade ställt den och sen ångrat sig för hon tyckte att jag verkade vara en snäll tjej. Vilket jag är. Så jag kommer så klart inte svara på en sån här dum fråga. För det är vad jag tycker att den är. 
Längd?
172cm
Vikt?
58
Vilket klädmärke förekommer mest i din garderob?
Oj. Topshop tror jag. Eller H&M. Eller Zara.
Vad gör du om 25 år tror du?
Om 25 år ska jag precis fylla 49... Jaaa du. Då jobbar jag som VD för HARD HAT MEDIA (Mats och Calle är ju lyckligt pensionerade då) som är stört i Skandinavien på WEBBTV och jag har en Lincoln Navigator (enorm bil), två barn (tre om P får som han vill) och lyckligt gift med Philip så klart. Jo, friska är vi också. Så klart. Och på söndagarna äter vi stora söndagsmiddagar med våra föräldrar. Så tror jag mitt liv ser ut när jag nästan är 50. Men herregud vad det känns långt bort!
Vad äter du till frukost?
Olika! Ibland köper jag en fralla och juice på cafet vid jobbet, ibland äter jag sojamjölk med START-flingor men nu när P är bortrest har jag köpt hem grovt bröd och lax som jag åt igår och imorse. Han gillar inte fisk.
vilken parfym använder du? :D
Hehe... Jag har använt samma i tusen år. Paris Hilton - Heiress. Älskar den fortfarande. Kan inte ens föreställa mig att lukta något annat.
Vad kostade din LV-väska? och ahr du någon aning om vad priset ligger på i Sverige?
Hm.. Jag tror den kostade runt 5000kr. Jag vet inte vad den kostar i Sverige men tror den är lite dyrare.
vad är åldersgränsen på amba? kommer man in om man är 89a?
Då fyller man 21 i år va? Ja alltså vi har ju 25 i dörren men skriver ni upp er på listan i förväg, kommer i tid och är välklädda kommer ni komma in. Kom imorgon när Dirty South spelar!
Vem är din bästa vän?
Alla som jag nämnde i första delen av frågestunden. Jag har faktiskt ingen bästaste vän, men jag har många som är mig väldigt nära.
Girine? Vad är detta för namn? Det låter inte som att det är ursvenskt? Inte Dasha heller för den delen, vad är historien bakom namnen?
Det är ryskt! Jag är helryska. Jag föddes i Moskva och flyttade hit när jag var tre.
kan du inte berätta mer om din sommar i rhodos? vad du gjorde och bodde o.s.v.? jag var där i en vecka förra året, och det var det bästa jag någonsin varit med om. ska dit i år igen, efter studenten, men funderar på att stanna där en hel sommar. men vill gärna veta mer om hur det fungerade. jag gillar din blogg otroligt mycket, och du verkar vara urskön! :D
Jag jobbade där två somrar i rad. Jag jobbade som *trumvirvel* inkastare och servitris. Hoppade in och lekte dj och bartender ibland. Jag hyrde två olika lägenheter. Om du är sugen på tycker jag verkligen du ska åka dit och jobba! Det bästa är om du åker dit tidigt (direkt efter studenten) och bara staplar in och säger att du söker jobb. Det finns tre ställen som jag jobbade på och jag tycker du ska jobba på! Grabbarna grus, Loungen och Peppes Bodega. De ligger alla vägg i vägg med varann på bargatan och du kommer aldrig stöta på bättre chefer än där. De är svenskar och helt amazing. Men det man ska ha i åtanke är att det är inga jobb man tjänar en massa pengar på, eller kommer hem rik. Utan man tjänar tillräckligt med pengar för att leva där. Betala hyran och hyra en solstol om dagarna. Men det är väldigt härligt att tillbringa en hel sommar i solen. Så kör! Åk ner och bara lev innan du blir för gammal! Lägenhet och sånt ordnas alltid på plats.

Fler blogginlägg från Dasha Girine