Nu säljer vi pärlan

HanaPee 12:44 28 Nov 2015

lgh1_0.jpglgh2_0.jpglgh3_0.jpg

Älskar den här ettan så mycket. Det är ju så jävla klyschigt men HAR jag ju verkligen skrattat, gråtit, festat, haft ångest, haft lyckorus och älskat. Känns som om den varit så snäll mot mig!! Tröstande liksom.

Perfekt läge, perfekt planlösning och det har liksom aldrig känts som en liten etta pga loftet blivit ett extra rum ... och köket ett cykelrum. Närå. Sorry för den mest hipsteriga detaljen någonsin, men vi har faktiskt en cykel där pga Anton e rädd om den.....

 

Nåväl, nu ska pärlan säljas och en ny era i livet ska börjas. Känns som om jag vill vara med på alla visningar och undersöka potentiella köpare pga vill verkligen att den här lägisen ska få någon som är bra mot den. 

För den kommer vara så bra tillbaka.

HÄR hittar ni annonsen och MASSSSAAAA bilder

Stort tack till mäklaren Johan på Alexander White som hjälpt oss med fina bilder och annons!!!

14 Visa kommentarer (14) Läs mer

Jag ska vara med i Nyhetsmorgon!

Frans 12:27 28 Nov 2015

Ja, ryktena på stan stämmer. Jag ska gästa Nyhetsmorgon i TV4 imorgon och prata om kungligheter tillsammans med *trumvirvel* Ebba von Sydow! 

Allvarligt talat så förstår jag inte vad det är som händer. Man sitter här i en etta i betongförort och bloggar lite ironiskt om prinsessan Estelle och skrattar åt det man själv skrivit, och plötsligt så sitter man där med en blogg på Svensk Damtidning, livsstilsreportage i SvD och gästspel i Nyhetsmorgon med Ebba von Sydow som hovexpert... Man ba....hur fan gick det här till? 

Hade inte direkt med det här i beräkningarna när jag började blogga som 13-åring. Då handlade det mest om att jag ville skriva elaka saker om klasskompisarna jag hade ett SO-grupparbete med. Imorgon kanske de ser mig i Nyhetsmorgon. Det är så sjukt. Jag vet det bara rör sig om några minuter och att folk inte kommer komma ihåg det, men för mig är det så stort. 

Ca 11.20 imorgon är det min tur i Nyhetsmorgon. Förväntar mig att ni kollar även om ni ligger bakfulla och spyr. 

3 Visa kommentarer (3) Läs mer

Jag kommer ihåg hur mamma skar spagettin

Hej Sonja 01:27 28 Nov 2015

Idag när vi åt köttfärsås och spagetti till middag fick jag en plötslig flashback till barndomen när mamma skar spagettin åt mig. 

Så här kunde det gå till: 

Jag: "mamma skär min spagetti" 
Mamma: "K"

Och så gjorde hon det. Och det var väl inget mer med det egentligen förutom att hon var så himla bra. Hon var spänstlig som en tränad yrkesninja när hon lät kniven fara över tallriken med tvära risp hit och dit, jag satt där helt hänförd.

Jag tänkte att så bra vill jag också bli på att skära spagetti. 

spaghetti-pie-mixing-noodles.jpg

Och idag är jag det. För det var egentligen inte alls svårt. Det är bara att köra med kniven hit och dit lite på måfå, men det visste jag ju inte då. Barn är så lätta att imponera på. Förutom när man ska bygga ett fort i minecraft och råkar bygga det av ull, då blir dom inte imponerade.

Hur som helst så var det lite mysigt att drabbas av den tillbakablicken. Det var länge sen jag tänkte på hur det kändes att vara barn och uppassad vid middagsbordet.

0 Kommentera Läs mer

Knak och brak

Kristin Zetterlund 19:19 27 Nov 2015

Ååååååh minns ni när jag testade Lagree? Helvete det var typ det sjukaste jag tränat. Ovan satte jag ihop en bild på Karlie Kloss när hon tränar det vs. Eder Zäta. Inte lika graciööööös men med GOTT HUMÖR!!!

Har iaf fått in en sjukt bra rutin den senaste tiden, jag tränar på lunchen tisdag, onsdag, torsdag. Det är så jävla underbart för sen är jag liksom klar?! Behöver inte ens tänka på't nåt mer och får en välbehövligt avbrott i dagen. Har så sjukt bra pass på SATSet som ligger prick under mitt jobb och lunchtid går alla mina favoriter som tex pilates. Går jag 150 meter bort kör de balettpasset Barre som jag också försöker få plats på så ofta det går! Som gammal (urusel) balettdansös är det skitkul att få lufta sina gamla (urusla icke-)skills. Nu läste jag dock att Lagree-stället jag testade förra året, BE.CORE, ska öppna nära mitt jobb så ojoj det kan bli farligt. Den träningen var verkligen the bomb så kommer lätt behöva köpa till nåt klippkort att komplettera med där också. 

Men alltså igår...................... Så fort jag kommer in i en träningsperiod blir jag liksom rätt kaxig och känner mig väldigt fort väldigt fit och ruttad. Så skulle jag köra lite Egen Stretch efter pilatespasset igår och tänjde nacken lite casual, som jag alltid gjort i alla mina dansår. Och KNÄCK sa det. Ja juuuuuuuuuuust det du är ju 27 nu och inte 18 va???? sa kropphelvetet. En snabb, enkel, väl inarbetad stretch jag kört i alla mina dar blev plötsligt något fruktansvärt och nu kan jag knappt röra varken rygg eller nacke istället. YEAH. Älskar verkligen det mesta med att åldras men det här att kröppa inte hänger med är ju..................................... diskuterbart.

1 Visa kommentarer (1) Läs mer

Yo, Yo Trane detta var nåt

Vad blir det för rap 14:26 27 Nov 2015

yo-trane-ep.jpg

 

Spelade 5 sekunder av denna EP när detta skedde i verkligheten:

@brunheten"va e detta?"
Jag"yo trane, fransos"
@brunheten: "detta låter ju jävligt lovande"

Exakt så. Jävligt lovande. Fan vad bra det här låter så här en hösteftermiddag. 

Lyssna på Yo Tranes EP* Late Night Drive här: 
 

 

/Hugo

*"EP" står för Eleketronisk Punk om ni undrar, vet inte varför för låter mer som RnB**.

**"RnB" står för Regular Non-Belieber, vilket verkligen inte är rimligt alls. Förstår inte alls vad det har med den här musiken att göra.

0 Kommentera Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Bloggar

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!