How not to pose, pt.1

Pelle Tamleht 16:23 4 Sep 2015

Fotografen: Får jag ta en bild på er?
Jag: Absolut! Men ska du verkligen ta den underifrån? 
Fotografen: Japp. Det får er att se längre ut. 
Jag: Åh, vad fett! Ta inte med fötterna bara för jag står lite på tårna. 
Fotografen: Nejdå. Nu är jag klar, det blev bra. 
Jag: Var kommer bilderna att användas förresten? 
Fotografen: Bara för internt bruk. 

Idag. Får massmail, "tack för igår, bilder finns att ladda ner här". 

Tack ändå Patriksson och framför allt Elvine, det var väldigt trevligt som ni ser.

0 Kommentera Läs mer

Jan Guillou gjorde sönder internet

Pelle Tamleht 14:42 4 Sep 2015

Kan man anmäla "urklösta ögon" som arbetsskada? Jag kan nämligen inte jobba under sådana här förhållanden. 

0 Kommentera Läs mer

Serietips från HP

HanaPee 14:04 4 Sep 2015

rita-500x282.jpg

Har sett den här serien komma upp som "suggestions for you" på Netflix ca 250 gånger. Men har aldrig förmått mig att klicka på den pga följande anledningar:

1. Så otroligt ful thumbnail/framsida
2. Dansk 

MEN! Så började jag titta och HERREJÄVLAR vad bra den här. Älskar numera dansk serie (visste ju det innan iom diverse kortserier och typ Bron, men finns ju ändå ett motstånd......). Framförallt är det så bra skådisar i den här serien, den utspelas mycket i skolmiljö vilket innebär läskigt mycket barnskådisar, men alla är bra?! Varenda en?!

Serien handlar alltså om den *fucked up* läraren Rita som bor i ett hus med 3 halvvuxna ungar (som även dem är så sjukt bra castade!!! tom jättelika varandra?). Hon träffar män, röker, är hård men kärleksfull, bra lärare men strular till det. Förutom Rita, jobbar läraren Hjørdis på skolan (som fått en egen serie som också finns på Netflix, en mer ren humorserie), och är typ en av de bästa karaktärerna jag vet. Förvirrad, för snäll, egen men inte för skruvad.

AJA. SE SERIEN!!!!!!! obs e ej sponsrad

Betyg: betyg: 6

8 Visa kommentarer (8) Läs mer

Fredag tjalalala *bröl*

HanaPee 13:31 4 Sep 2015

bild_2015-09-04_kl._13.16_2.jpg

Woop woop

Fredag. Och jag lyssnar bara på Mwuana - T.G.I.F hela dan. Idag är jag nämligen ledig och har tillbringat hela förmiddag åt att se serier och ändå *småjobba*, bästa typen av jobb, och hör här på min plan för resterande timmarna:

*Dammsuga
*Torka golv
*Städa toaletten 
*Laga mitt punka på cykeln :-(
*Cykla till ett område som vi kanske ska köpa lägenhet i...... nån gång.... KANSKE.... men jag lär väl kännna av "dålig aura" och "ångest" där med. Är så svårt med områden!! Buhu buhu stackars mig som har möjlighet att köpa en bostadsrätt och inte kan välja "bäst" område.

...Vidrigt beteende. Ska skärpa mig.

Men först! Ett avsnitt till av en serie jag blivit besatt av; Rita.

3 Visa kommentarer (3) Läs mer

Radiokrönika: Förlossningsdepressionen (och Halo, som påminner mig)

Hej Sonja 11:05 4 Sep 2015

img_2143.jpg

När jag väntade mitt andra barn så hände något som gjorde att jag inte kunde ta till mig graviditeten. Och när sonen sedan föddes, så kunde jag inte ta till mig honom heller. Jag drabbades av förlossningsdepression, och vi fick en tuff start han och jag. Här har jag pratat lite om den tiden och vägen ur den. Sänd på P4 Västerbotten 28/8 2015.

Och här kan du lyssna på Halo med Beyoncé

0 Kommentera Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Bloggar

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!