Welcome app - öppnar upp för kontakt mellan flyktingar & svenskar

Hej Sonja 12:07 1 Dec 2015

Det här tycker jag är en så vansinnigt bra idé: 

Welcome app är alltså en app som ska kunna öppna för kommunikation mellan flyktingar och svenskar. 

"Det finns en app för allt" brukar man ju säga, så därför är en sån här app ett måste. Den måste finnas, särskilt i tider som dessa.

Appen är tänkt till att underlätta för alla småslappa och förvirrade människor som har viljan att finnas som ett stöd på vägen för dom som behöver, men som inte vet hur dom ska göra.  

Nä det är en jättebra idé. Jag hoppas verkligen att dom får ihop pengarna så att dom kan jobba på appen på heltid, för det lär den behöva. Jag tänker då särskilt på att appen måste vara så säker som möjligt för alla inblandade parter. Bara det kommer att kräva en hel del arbete kan jag tänka.

Gå in här för att back the project up.

0 Kommentera Läs mer

Nanne Grönvalls stressiga julschema

Frans 10:50 1 Dec 2015

Igår när jag satt och tyckte synd om mig själv över att min vecka kändes lite jobbig, så fick jag se Nanne Grönvalls instagram och insåg att det faktiskt skulle kunna vara mycket värre.

Tycker man att ens eget schema är pressat, så kan man iallafall trösta sig själv med att man slipper göra trippla föreställningar av Snövit i Stockholm, två gig på en julgala i Lycksele, ett gig på Stadshuset i Stockholm och därefter en utomlandsresa på en och samma helg. Rimligt! 

Någon måste verkligen sätta ner foten nu och stoppa Nannes destruktiva dödsschema innan hon går in i väggen. Det kan omöjligtvis vara så kul att göra en julshow två gånger i Lycksele att man korsar polcirkeln för att hinna fram, och därefter ta på sig häxdräkten för att spela ond i Snövit tre gånger i Stockholm inom loppet av 24 timmar. 

Idag tänder jag ett ljus för Nanne. Plus alla andra kändisar som inte heller har tid att julmysa. Skänk dem en tanke i jul. När ska Stadsmissionen göra en kampanj för Nanne Grönvall och Peter Jöback? 

Ett annat chockerande avslöjande är att Lycksele är så stort att det behövdes TVÅ julshower på en och samma helg med Nanne!?! En show var inte tillräckligt. Jag hade ingen aning om att hela Lycksele var så besatta av Nanne. 8513 personer är skrivna i kommunen enligt senaste folkräkningen, och ALLA är besatta av Nanne! Wow! 

0 Kommentera Läs mer

Lip Kits

Kristin Zetterlund 07:26 1 Dec 2015

Världens alla Kyliefans är i sorg sen igårkväll svensk tid :(( Eller först var de jätteglada för hon släppte nämligen sitt Lip Kit by Kylie, 3 st kit med läppenna+läppglans i 3 olika färger, och folk verkar ha varit orimligt peppade på detta?? Ja precis för sen vart de helt knäckta för att webbshoppen brakade ju så klart fullständigt ihop när hon väl släppte länken

Nog för att färgerna är jättefina och så men tror ej att hennes pout ingår asso. Om ni förstår vad jag menar. Jeje två andra favoriter jag har som jag tycker går i sanna Kylietoner är Estée Lauders Double Wear Lip Pencil i "Mauve" och Rebecca Stella Makeups lip pencil i "Pampered". Hella fina och sitter svinbra!

0 Kommentera Läs mer

i tv-huset 02.00

HanaPee 02:03 1 Dec 2015

bild_2015-12-01_kl._01.58.jpg

Yes.

Living the dream. 

Kommer få sitta här ännu en NATTJÄVEEEELLLLLLLLLLLLLL.

Missar saker jag tackat ja till och känner att allt är helveteskap just nu. Aja!! Får ju iaf stressfinnar och torr hy :-)

Nemen hörrni, det blir kuliga program, och redigering är ju skoj! HÄR ser ni tidigare program. 

1 Visa kommentarer (1) Läs mer

"105. Kram R"

HanaPee 01:24 1 Dec 2015

Ä N T L I G E N!

Nu är den här - podden jag älskade men som Martin SLARVADE bort..... men nu är allt förlåtet! Podden är här! Stort tack till klipparen Tina som pallade föra ihop två avsnitt också.

Denna veckas pod innehåller:

Martins ångest, hurvida man säger rutch- eller rushkana, gemensamma "smaker", människor på flykt, rädsla, att va en creddig "musikkille", Ralf Edströms offentliga sexting, utlottning av teaterbiljetter(!) och MASSA MER. 

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Skalar du träd, bär foliekläder och har ett mårddjur som bästis? Tryck då play nedan:

0 Kommentera Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Bloggar

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!