Lorentz i flygande fläng

Stockholmsrapparen visade prov på både snabbhet och spänst när ett handgemäng utspelade sig utanför en bar på Södermalm i natt, och gjorde bland annat minst ett försök till vad närmast kan beskrivas som en "hoppkick". Det slutade emellertid till synes väl för samtliga inblandade.

Läs också: Little Jinder i bråk med Lorentz på Spy Bar.

0 Kommentera

Avlyssnat

Jönköpingskrogen Bongo bar har flyttat in i biografen Zitas lokaler på Birger Jarlsgatan, där tidigare Babs höll till. Krogen, som i ursprungsversionen har funnits i ett och ett halvt decennium, kommer att servera latinamerikansk mat och har öppet onsdag till lördag. 

Krogkedjan Bara öppnar ytterligare en etablering på Södermalm. Det är före detta Arken på Medborgarplatsen som nu stöps om till Baras Imperium, med 200 platser ute och lika många inomhus. Öppnar den 25 maj. 

På onsdagskvällen stängde Kåken ned i förtid efter att en vakt ska ha blivit misshandlad. Musiken stängdes av, polis och ambulanspersonal anlände och klubben stängdes ned.

TV3 söker tillsammans med Meter Television just nu deltagare till ett nytt kockprogram med Johan Jureskog. Pitchen riktar sig till dig mellan 20-35 som vill jobba på "en av Stockholms bästa restauranger" (här gissar vi att det är Rolfs Kök eller AG som åsyftas) samt är ledig för inspelning från den 14 augusti till den 10 september.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!