Lorentz i flygande fläng

Stockholmsrapparen visade prov på både snabbhet och spänst när ett handgemäng utspelade sig utanför en bar på Södermalm i natt, och gjorde bland annat minst ett försök till vad närmast kan beskrivas som en "hoppkick". Det slutade emellertid till synes väl för samtliga inblandade.

Läs också: Little Jinder i bråk med Lorentz på Spy Bar.

0 Kommentera

Avlyssnat

Inom kort öppnar Familjen Ahlbom gayklubben Back Door. Klubben kommer att ha öppet till fem och rattas av den nyrekryterade CD:n Martin Johansson. Mer information om lokal och öppettider utlovas inom en snar framtid.

Jönköpingskrogen Bongo bar har flyttat in i biografen Zitas lokaler på Birger Jarlsgatan, där tidigare Babs höll till. Krogen, som i ursprungsversionen har funnits i ett och ett halvt decennium, kommer att servera latinamerikansk mat och har öppet onsdag till lördag. 

Krogkedjan Bara öppnar ytterligare en etablering på Södermalm. Det är före detta Arken på Medborgarplatsen som nu stöps om till Baras Imperium, med 200 platser ute och lika många inomhus. Öppnar den 25 maj. 

På onsdagskvällen stängde Kåken ned i förtid efter att en vakt ska ha blivit misshandlad. Musiken stängdes av, polis och ambulanspersonal anlände och klubben stängdes ned.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla