Kikki Danielsson till Så mycket bättre

Idag avslöjade TV4 den första deltagaren till årets upplaga av Så mycket bättre. Och det blir ingen mindre än Kikki Danielsson som flyttar in på Grå gåsen i sommar. 

0 Kommentera

Avlyssnat


Martin "E-type" Eriksson köpte 2015 en båt från kustbevakningen via auktion. Båten köptes av E-types musikbolag men Skatteverket menar att den har används för privat bruk. Därför ska E-type nu betala 107 000 kronor i arbetsgivaravgifter och skattetillägg.


Läs mer: E-type expanderar med ubåtskrog och vikingatält.

I början av december polisanmäldes en svensk tv-profil och författare efter en incident på resaurangen  Corvina Enoteca i Gamla stan. Kvinnan och hennes sällskap ska ha varit anmärkningsvärt högljudda, varpå de blev tillsagda av personalen att dämpa sig. 

Därefter frågade tv-profilen en gravid kvinna i ett annat sällskap vad de skulle kunna göra bättre nästa gång. Kvinnan svarade att de skulle kunna vara tystare, varpå tv-profilen slog henne ett flertag gånger över halsen och bröstkorgen.
– Hon slog med öppen handflata, det var liksom karateslag. Efter det ställde sig min vän upp, och jag tror att det var först då som hon märkte att min vän är gravid. Då sprang hon ut från restaurangen. Det blev lite tumult, sa en kroggäst till Aftonbladet.

Nu döms tv-profilen till dagsböter på 16 200 kronor för ringa misshandel.

Idag avslöjade TV4 den första deltagaren till årets upplaga av Så mycket bättre. Och det blir ingen mindre än Kikki Danielsson som flyttar in på Grå gåsen i sommar. 

Sedan den sista Beck-filmen, där Peter Habers rollfigur Martin Beck berättar att han vill säga upp sig, har det spekulerats flitigt i Peter Habers fortsatta medverkan i filmserien. Nu kan Nöjesguiden avslöja att allt pekar på att Peter Haber kommer att vara med i de kommande filmerna.

På onsdagseftermiddagen spatserade ett ögonvittne förbi Bergsunds Strand 31, adressen där Martin Beck bor, och fick se ett stort filmteam. Så om Martin Becks efterträdare inte ska bo i samma lägenhet som Martin Beck, vilket vore smått bisarrt, får vi troligtvis njuta av Peter Habers skådespelarinsatser även i framtiden.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!