Från den 2 december utökar Trädgården/Under Brons restaurang Växthuset sina öppettider, och lanserar dessutom vegansk fine dining.
Växthuset har tidigare erbjudit Late Night Dining med bordsservering från 22 till sent in på natten, men från och med öppningsdagen den 2 december kommer restaurangen hålla öppet redan från klockan 17 onsdag till lördag. Samtidigt passar restaurangen på att ställa om menyn till en helt vegansk sådan, av fine dining-karaktär.
– Det känns kul att kunna vara unika och i framkant på matscenen, precis som vi har lyckats vara med musiken och konsten. Dessutom är många av våra internationella artister veganer och det känns kul att kunna erbjuda en lyxig vegansk meny in house, säger Camilla Almqvist Terán på Under Bron.
Ny kökschef på Växthuset är Anders Ramsay som har lång erfarenhet av det vegetariska köket, och bland annat tagit hem titeln Årets Gröna Kock 1998.
Läs även: Tanahashi Toshio gästar Växthuset.