På bilden: Håkan Thörnström.
Thörnströms Kök är en av Göteborgs mest pålitliga krogar i kategorin "lite dyrare". I höst får ställets bardel en ny kostym.
Krögarparet Thörnström, Håkan och Anne, har lagom till årets höstöppning gjort om sin restaurangs baravdelning. Nu ska den fungera som ett avslutningskök, där de lägger sista handen vid maten innan servering. Men tanken är också att Kockbaren, som delen numera kallas, ska sätta stämningen när gästerna kliver in genom dörren till Thörnströms Kök.
– Det ska kännas lätt och trevligt, inte högtravande och stelt. Precis som vår affärsidé; Human Dining – fine dining med mycket mänsklig värme, säger Anne och Håkan Thörnström.
Krogens höstsäsong drog igång redan den 11 augusti, så både Thörnströms Kök och Kockbaren har öppet nu.
Läs också: Hoze, Thörnströms Kök, KOKA och Upper House Dining vinner White Guide-priser.
Thörnströms Köks nya satsning: Kockbaren
Stad:
Kategori: