I samma lokaler som tidigare huserade restaurang Tradition har andra generationen av krögarfamiljen Montanari öppnat nya Adria Ristorante & Bar.
Bakom restaurangen står Michele, Daniela och Sergio Montanari. Den sistnämnde öppnade sin första italienska krog i Stockholm 1971, medan syskonen Michele och Daniela har växt upp på några av sin pappas många krogar såsom Martini och Montis. På den nya restaurangen vill de addera en smula innovation till farmor Adrias traditionella recept.
– Michele är den drivande kraften bakom Adria, säger Daniela och fortsätter. Med sin mångåriga erfarenhet av att arbeta internationellt på prisbelönta stjärnkrogar i Italien och Spanien, har han satt sin prägel på både service och koncept.
På dryckesmenyn fins viner från hemregionen Marche, samt en hel del italienska hantverksöl. Restaurangen kommer även att servera en ofiltrerad Limoncello från Sicilien.
Adria Ristorante & Bar ligger på Tulegatan 10 och har öppet för lunch, aperitivo och middag.
Öppet: Mån-Tor 11-23, Fre 11-00, Lör 16-00.