Nu öppnar A House Bouillon

10:30 15 Apr 2016

Den 25 april öppnar Sayan Isakssons nya krog A House Bouillon för allmänheten. Restaurangen är en del i satsningen på medlemshuset A House i gamla Arkitekturskolan. 

Målet med medlemshuset A House är att skapa ett centrum för matutveckling, och som ett första steg öppnar nu Sayan Isaksson lunchrestaurangen A House Bouillon. Till vardags jobbar Sayan som chefskock på stjärnkrogen Esperanto, men på den nya krogen ligger fokus på en i de flesta avseenden enklare maträtt.
– Jag fascineras av dynamiken i buljong, från näring för nödställda till finrummets silverskålar – den demokratiska maten, säger Sayan Isaksson.

Under nästa år är tanken att satsningen ska utvecklas till en större restaurang som även inkluderar ett food lab. Den 1-2 september arrangeras även Tasting The Future: Food Innovation Summit i A House, en samtalsserie som som tar erfarenheterna från förra årets världsutställning i Milano, Feeding The Planet, vidare. 

A House ligger på Östermalmsgatan, ett stenkast från Kungliga Tekniska Högskolan. 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!