Marcus Samuelsson satsar på grönt

11:05 24 Apr 2017

Med mer grönsaker på menyn, satsningar på egna ekologiska odlingar på hotellens tak och mikroodlingar i restaurangerna satsar Marcus Samuelssons Kitchen & Table på det nya konceptet Urban Garden. 

Urban Garden lanseras från och med april och tanken är att det ska vara en del av samtliga Kitchen & Tables 19 restauranger i juni.
– Idén till vårt nya koncept är hämtad från de urbana trädgårdarna i Brooklyn. Det är ett inspirerade och föredömligt sätt för hur även vi kan utveckla ett modernt och hållbart koncept i våra storstadsmiljöer i Norden och minska kött- och fiskkonsumtionen, säger Marcus Samuelsson själv i ett pressmeddelande. 

Trädgårdarnas och mikroodlingarnas skördar tillsammans med närodlade grödor från lokala aktörer blir grunden för menykonceptet, som består av fyra gröna varmrätter. Huvudrätterna baseras på säsongens grönsaker kombinerat med gästens tillval av protein.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!