Hornhuset erbjuder solkräm på tapp

18:52 30 Jun 2017

Genom ett samarbete med Apotek Hjärtat erbjuder Hornhusets takservering Barrio nu inte bara fatöl, utan även solkräm på tapp. 

Solskyddstappen kommer att finnas tillgänglig på Barrio under juli månad och innehåller solkrämen SPF 20, av Apotek Hjärtats egna märke Apolosophy. Dessa kan beställas gratis i baren och tappas då upp i små koppar. 

En ny Novus-undersökning som har gjorts på uppdrag av Apotek Hjärtat visar att solkräm inte finns nära till hands är den främsta anledningen till varför svenskarna missar att smörja in sig. Samma undersökning visar att så många som en femtedel av befolkningen i åldern 18-29 år har bränt sig just på en uteservering. Detta skriver tidningen Hotell & Restaurang.

– Vi är bra på att skydda oss mot UV-strålning när vi solar och badar. Men vi ser att man vid andra tillfällen missar att smörja in sig trots att man sitter i solen flera timmar. Uteserveringar är ett bra exempel där många passar på att sitta ute längre stunder när det äntligen bjuds på fint väder. Jag hoppas att vår solskyddstapp kan uppmuntra fler att tänka ”varannan solskydd” i sommar, säger Annika Svedberg, chefsapotekare på Apotek Hjärtat. 

Barrios solskyddstapp finns tillgänglig under hela juli månad.

Stad: 
Kategori: 
1 Visa kommentarer (1)

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Timber

Efter att arga snickaren lämnade Timmermansgatan har den kämpat sig upp som ett restaurangstråk.

Kagges

Det är inga dåliga restauranger som tidigare har huserat i de lokaler som Kalle Lindborg och Douglas ”Dogge” Tjärnhammar-Alm tog över tidigare i år.

Paraden

Biograf Paraden i korsningen Valhallavägen och Erik Dahlbergsgatan invigdes redan 1932. I början av året tog Bockholmengruppen över lokalerna.

Kasai

Musiken är hög, belysningen dämpad och servisens personalkläder minst sagt iögonfallande.

Duvel Café

Med 17 år på nacken har Duvel Café gjort sig ett namn som en av Vasagatans absoluta långkörare.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!