Yasuragi har anställt krogveteranen Dan Jay-Olsson som ny restaurangchef. Dan kommer senast från Leijontornetgruppen i Stockholm med krogar som Djuret, Tweed, The Burgundy, Omakase Köttslöjd och Pubologi på meritlistan.
Den senaste tiden har Dan framför allt jobbat som restaurangchef på Pubologi. Han gjorde sin första resa till Japan 2011, och har sedan dess besökt landet inte mindre än nio gånger för att vidareutbilda sig i den japanska mat- och dryckeskulturen.
– Jag ser fram emot att utveckla restaurangupplevelsen på denna fantastiska plats där kropp, själ och sinne har en given plats. Det här är rätt ställe för mig att dela med mig av min passion för japanskt värdskap samt mat och dryck. Detta i samspel med lokala råvaror och producenter, säger Dan Jay-Olsson.
Restaurangutbudet på Yasuragi består av à la carte-restaurangen Tokyo samt restaurang Teppanyaki, där varje bord har en egen kock som tillagar maten på en stor stekhäll mitt på bordet.
Dan Jay-Olsson till Yasuragi
Stad:
Kategori: