After Work med ostron och Champagne

17:03 8 Jul 2009

Brut Bar
Mäster Samuelsgatan 4, tel 611 13 31
Den 12 juni flyttar Brut Bar ut på trottoaren för sommaren. Filosofin på Brut Bars sommarsatsning är att man ska kunna njuta av ett glas bubbel eller en öl tillsammans med ostron eller räkor till samma pris som en afterworköl. Bland annat erbjuds en helt ny gotländsk guiness producerat av Johan Spendrup och speciellt framtagen för Brut Bars ostron.
–Nästan alla har bubblande viner och skaldjur på menyn. Men inte med den närheten som skapats på Brut Bar. Mitt i källarlokalen har det byggts ett stort ovalt skrank i rostfritt stål och plattjärn; en lägereld där brasan bytts ut mot mängder av krossad is, champagne och skaldjur. Ett liknande skrank i miniatyrformat har nu byggts speciellt för uteserveringen och trottoaren, säger Peter Nordin, ägare. Brut Bar slog upp portarna under restaurang Prinsen i mars och uteserveringen smygöppnades den 12 juni.

Öppet: tis–fre 11.30–14.30, 17.30–23.30, lör 17.30–23.00.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!