27 gånger Expressen har rapporterat om Sigrid Bergåkra och Erik Bäckmans heta natt tillsammans

11:50 16 Dec 2016

Är TV4 verkligen den enda boven i dramat som gjort Sigrid och Eriks heta kärleksnatt till Sveriges kanske mest vältäckta one night stand genom tiderna?

De senaste veckorna tycker jag mig ha läst samma artikel i ny kostym i stort sett varje dag. Artikeln handlar om Sigrid Bergåkra och Erik Bäckman, två av bönderna i Bonde söker fru. För den oinsatte har de frångått programidén en aning och begått kuckelimuck med varandra innan de träffade sina brevskrivare. Artikeln jag matas med varje dag handlar om att Sigrid och Erik tycker att kärleksnatten fått för mycket fokus i programmet och att de är irriterade på TV4.

Jag har själv följt Bonde söker fru den här säsongen och kan gå i god för att Sigrid och Eriks heta kärleksnatt tillsammans förstorats upp något så djävulusiskt. Men är TV4 verkligen den enda boven i dramat som gjort den till Sveriges kanske mest vältäckta one night stand genom tiderna? Jag bestämde mig för att söka på Erik Bäckman på Expressens hemsida och ta skärmdumpar på alla artiklar och klipp där det är tydligt att den heta natten behandlas och fann följande:

1.

2.

3.

4.


5.


6. 


7. 


8. 


9.


10.


12.


13.


14.


15.


16.


17.


18.


19.

20.


21.


22.


23.


24.

25.


26.


27.


 

Notera att det sänts tolv avsnitt av Bonde söker fru i år. Det innebär att Expressen i snitt publicerat 2,25 klipp/artiklar som berör Sigrid och Eriks heta kärleksnatt tillsammans per avsnitt.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Dagens Media-reporterns subtila hån mot Politism

Gav reportern rum för sin egen ståndpunkt på nyhetsplats?

På måndagen publicerades en nyhetsartikel i Dagens Media som får en att misstänka att reportern lät sin personliga uppfattning om Politism lysa igenom. Texten handlar om kritiken mot Amanda Schulmans och Hannah Widells kosttillskott HERS och innehöll meningen "Opinionssajten Populism påstod i ett välläst blogginlägg att "This perfect Day" rundar marknadsföringslagen".

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Annons